Acnebehandeling

Heb je last van onzuiverheden en puistjes en wil je hiervan af?  Skinics beschikt over de juiste kennis om acne te behandelen en als je aanvullend bent verzekerd kom je in aanmerking voor vergoedingen.

Gedurende de jaren zijn wij steeds meer gaan werken met het  uitwendig behandelen van acne in combinatie met de juiste leefstijl. Wij zijn ervan overtuigd dat acne getriggerd wordt door bepaalde leefstijlgewoonten. Met de juiste producten en behandelingen kunnen we ervoor zorgen dat de huid mooi dun blijft waardoor de poriën minder snel gaan verstoppen en de kans op ontstekingen afneemt. Met de juiste leefstijladviezen zorgen we ervoor dat de talgproductie genormaliseerd wordt en dat de huid minder gevoelig wordt voor ontstekingen.

Tijdens de behandelingen werken we met het merk Juliette Armand. Deze producten zijn ontwikkeld om de meest uiteenlopende huidproblemen aan te pakken. Bij de behandeling van acne hoort een behandelprotocol waarin we behandelingen afwisselen met het gebruik van de juiste producten thuis dat nodig is voor het hoogst haalbare resultaat.

Wij hechten veel waarde aan hygiëne, tijdens de behandelingen werken wij met handschoenen en ontstekingen en mee-eters worden op een verantwoorde wijze verwijderd.

Maak een afspraak