Acne , puistjes en een onzuivere huid zijn super vervelend en storend, zonder make-up de deur uit zie jij niet zitten en je wordt er steeds mee geconfronteerd als je in de spiegel kijkt..

Wellicht heb je al van alles geprobeerd en heb je producten gevonden die je huid kalmeren en herstellen. Dit zijn ook geen wondermiddeltjes want het komt en het gaat. Producten kunnen je onrustige huid in toom houden en verbeteren je huid, pakken roodheid aan en maken je huid zichtbaar mooier en gladder. Wanneer je stopt met het gebruik van de juiste producten merk je dat je huid weer onrustiger wordt. Dit is een teken dat het probleem niet bij de kern aangepakt wordt, maar dat we werken aan symptoombestrijding.

Als je symptoombestrijding prima vindt is dat helemaal oké. Het gebeurt overal, al jaren en iedereen maakt zijn of haar eigen keuzes hierin.

Wil je het probleem liever bij de kern aanpakken, dan kom je voor eens en voor altijd van je acne af en geniet je op lange termijn van een mooie huid en heb je niet meer zoveel producten nodig! Het vergt alleen wel íets meer inzet.

Een van de oorzaken van acne is een teveel aan gifstoffen in je lichaam. Je huid is een uitscheidingsorgaan en als je lichaam haar afvalstoffen niet kwijt kan raken gebeurt dit via de huid. Je buitenkant is letterlijk een weerspiegeling van je binnenkant. Ook andere oorzaken kunnen acne veroorzaken, zoals stress, belastende voeding, hormonen etc.

Om van het probleem af te komen zul je je levensstijl moeten aanpassen /verbeteren. Dit kan heel simpel, met kleine stapjes en je hoeft niet in 1 keer het roer om te gooien.

De Vegan Detox helpt je in 10 dagen je afvalstoffen op een natuurlijke en veilige manier te verwijderen zodat je makkelijk een doorstart kan maken en bepaalde stappen makkelijker kan implementeren in je dagelijkse bezigheden.

Wil jij meer weten? Laat het me weten via huidverbetering@skinics.nl of een privéberichtje via facebook/Instagram

Liefs,

Jennifer

Acne huidverzorgingsproducten